Darmspoeling

Volledige lichaamsmassage

De bedoeling van deze behandeling is het gehele lichaam masseren, bij wijze van spreken vanaf de voeten tot aan de oren. Elk deeltje van het lichaam wordt benaderd met een stevige techniek. Geen nood, stevig wil hier zeker niet zeggen pijnlijk, stevig betekent hier dat er op weefsel gewerkt wordt en dat de bewegingen met een grotere kracht uitgevoerd worden.

Enkel bij de aangezichtsmassage en de hoofdhuidmassage gebeuren alle bewegingen met een lichtere druk.

Tijdens deze massage zal er gedrukt, geduwd, gekneed, geknepen, geperst, getwijnd en getrokken worden, maar dit allemaal op een zeer aangename manier. Na de massage zal het lichaam ontspannen en warm aanvoelen, u zult voelen dat je een uur lang onder handen bent genomen.

Gedurende de gehele massage wordt er van u enkel gevraagd zo goed mogelijk te ontspannen en te genieten. U kunt dit het beste door gewoon de ogen te sluiten en al de spanning uit het lichaam te laten wegvloeien.

De massage resulteert in een meer ontspannen gevoel achteraf. Tevens zal er een betere doorbloeding in de spieren zijn en zal er sprake zijn van een daling van de pijn in de voorheen pijnlijke gebieden. De massage werkt pijnstillend door gesloten kanalen te openen en de circulatie van energie door het lichaam te verbeteren. Naast het ontspannen heeft de massage ook een positief effect op vermoeidheid, het bevordert de gezondheid en het algemeen welbevinden. Het is tevens een methode om klachten te voorkomen.

Praktisch

Duur :    1 uur
Prijs :    50 euro