Darmspoeling

Japanse gezichtsmassage

Is een volledige lichaamsmassage niet echt iets voor jou, maar wil je toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage ondervinden?
Dan is een Japanse nek- en gezichtsmassage een ideale keuze voor jou!

Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie.
Elk deeltje van schouders tot je kruin krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken. Japanse gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken worden met andere massages. Het is een combinatie van verschillende technieken.

Omdat spannende nekspieren de bloeddoorstroming en de beweeglijkheid van het hoofd beperken krijg je eerst een nek- en schoudermassage. Daarna worden de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld.
De meridianen (energiebanen) op het gezicht worden gestimuleerd alsook de tsubo’s (acupunctuurpunten). Daardoor kan men bepaalde gezichtsproblemen behandelen, overspannen weefsels losmaken, rimpels voorkomen, spanningen loslaten, ………

Na de gezichtsmassage zal het gezicht gifstoffen en gassen opgeslagen hebben die loskwamen van het spierweefsel. Via het lymfatische systeem kan deze ongewenste materie op een natuurlijke wijze verwijderd worden. Om de resultaten te maximaliseren is dit een belangrijke procedure zodat de gifstoffen niet in het gezicht blijven.
We sluiten af met een massage van het hoofd/schedel en de hoofdhuid.

Een aantal belangrijke meridianen doorkruisen het hoofdoppervlak en een manuele stimulatie van deze meridianen en punten kan het uiterlijk van het haar verbeteren en zal eveneens helpen om hoofdpijn, migraine, oorsuizingen en oorpijnen te verwijderen.

Een Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst, net zoals de theeceremonie en kalligrafie. Het heeft niet alleen een natuurlijke facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam weer in balans.